za građane koji žele da učestvuju u kreiranju bolje budućnosti- satira i izjave odborika koje ne prenose lokalni mediji.

Zlo i naopako

Zlo i naopako

Zar ništa nevalja sto su generacije stvarale uradile, pa i kad se radi o poluvekovnoj manifestaciji u koju svi kunu pa i ove aktuelne vlasti kako je vazna bar od 14 do 22 oktobra., bar dok daju izjave za brojne medijske kuce i dok se slikaju za novine i društvene mreže.

Pitanje je – znate li gospodo na vlasti u opstini MC da ste ugasili sajt, Fedrasa, na kome ste itekako bili zastupljeni, i odakle vas svakog trenutka mogla da vidi cela Srbija.

Gospođo VLAST ili kako već, zar baš ništa pre vas nije postojalo u Opštini Malo Crniće, kad je u pitanju kultura, i kulturna dešavanja, u opštini.

Nasledili ste gospodo veliko blago, kao što je Festival po kome nas jedino ljudi u Srbiji i šire prepoznaju, koji se od vašeg dolaska na vlast ozbiljno urušava. Zar vam baš ništa nije sveto pa ni sajt koji postoji 15 godina.

Ima li to veze sa bivšim predsednikom Upravnog odbora, sa kojim ste se baš lepo igrali tokom prošle i ove godine raznim manipulacijama, sve do njegove smene.

Pitali nekog dedu u našem jednom selu, da li znaš ko je na vlasti u našoj opštini, odgovorio je “Zlo i naopako”. Kako zlo i naopako, pitali ga ponovo. “Pa ONA je zlo koje je čega god se uhvatila upropastila, oterala dobrog verujućeg čoveka koji je voleo, a ON je sve što ona želi a ubeđen je da on to želi, znači naopako, posebno što i nije ni školovan ni pametan za mesto predsednika”.

Pixabay