za građane koji žele da učestvuju u kreiranju bolje budućnosti- satira i izjave odborika koje ne prenose lokalni mediji.

UPP – Malo Crniće

UPP i manjine

Grupa građana formirana izbore 2020. godine koji su odloženi zbog korona virusa trebalo je da se održe 26. aprila.

Okupljamo i dalje slobodno-misleće ljude, poljoprivrednike, preduzetnike, studente, penzionere, žene i manjine. 

Naša lista ne duguje ni jednoj političkoj partiji ni jedno odborničko ni radno mesto.

Zalagaćemo se da šansu dobiju već dokazani stručnjaci koji će polako uvoditi u institucije i mlade ljude iz naše opštine i time bar stvoriti osnovu za budućnost naše opštine.

Veliki je posao pred nama i vama, potrebno je odrediti strategiju u kom pravcu treba da se razvija opština i samim tim pripremiti projekte za narednih deset godina.

 


 

Teritorija opstine Malo Crnice sa svim naseljima u njoj.

UPP-Pokret za našu opštinu

Malo Crniće je grupa građana koja je učestvovala na lokalnim izborima 2016. godine u opštini Malo Crniće i od oko 6000 izašlih birača dobili smo 1000 glasova. Takav rezultat nam je doneo 5 od 29 odborničkih mesta u Skupštini opštine Malo Crniće.

S obzirom da smo grupa politički raznovrsno opredeljenih ljudi, naši stavovi se ne proizvode međusobne netrpeljivosti jer smo se okupili oko zajedničke ideje da možemo bolje da unapredimo život u našoj opštini.

Naša opština Malo Crniće je mala po prostranstvu tek oko 250 km kvadratnih sa oko 11.000 stanovnika od kojih je 50% u inostranstvu ili žive u obližnjim gradovima. Nalazimo se između dva urbana centra Požarevca i Petrovca na Mlavi. Starosna granica našeg stanovništva pomera približava se proseku od 60 godina čime ćemu uskoro postati najstarija opština u Srbiji.

Cilj

Cilj nam je da kroz delovanje u Skupštini opštine promovišemo svoje ideje. Zastupamo građane i poboljšamo i olakšamo život u ovoj opštini.

 

 

2016- Lokalni izbori