za građane koji žele da učestvuju u kreiranju bolje budućnosti- satira i izjave odborika koje ne prenose lokalni mediji.

Poklon za Uskrs posle izbora

Poklon za Uskrs posle izbora

Stegni koliko hoćeš razbiće ga makar silom

Povećanje poreza na imovinu 100% u opštini Malo Crniće za 2017. godinu

Većina može sve, reče neko. Naravno da može, u prethodnih 30-tak godina, većina je u ovoj zemlji dozvolila sve ovo što nam se sada dešava.

Na jednoj od prethodnih sednica Skupštine opštine Malo Crniće, vlast je dala predlog da se građani oglobe još većim porezom na imovinu i to ne samo većim nego 100% većim. Za takav predlog naši odbornici nisu glasali osim Emine Mladenović, alijas Belka Preletačević u SNS.

Odluka je doneta u novembru 2016. ali Izbori su malo odložili slanje rešenja, ali nakon drugog kruga ako ga bude, na vašu adresu dragi moji građani stići će vam rešenja sa duplo većim porezom za 2017. godinu.

Dragi građani da li imate nekog ko stvarno zastupa vaše interese?

Trebalo bi da imate, pretpostavljamo da ste glasali za one koji će zastupati vaše interese, ili ste možda glasali da im punite džepove, rezervoare službenih vozila ili da vas podmićuju vašim parama koje vam uzimaju kroz porez, kako biste im ponovo dali glas.

Sledeći izbori su 2020. na to smo vam ukazivali u toku izborne kampanje, a do tada treba preživeti, ko ima decu zna šta su dodatne muke, ko je bolestan zna šta je para i kako je teško doći do nje.

Stegni koliko hoćeš razbiće ga makar silom